Det är lätt att skaffa sig vanor fast svårare att bryta dem.

Hur nöjd är du med dina?

Coaching är bra för dig som vill utvecklas och genomföra förändringar. Sekretessen är oerhört viktig och garanteras till fullo för dig som kund.  Tack vare min mångåriga arbetserfarenhet med sekretess är den ”inbyggd” i ryggraden och för mig självklar att följa.

Eftersom coachingen sker regelbundet under en längre tid, har
förändringarna chans att bli bestående. Du prioriterar själv din agenda,
det du vill ta upp och bearbeta under samtalen, nedan är bara exempel.

  • Hur tar du makten över din vardag?
  • Chans till återhämtning?
  • Fler glädjekällor?
  • Starkare självkänsla?
  • Ökat självförtroende och insikt?
  • "Onda cirklar" och "ekorrhjul", hur bryta?

Vi möts på dina villkor

Jag är stationerad och ambulerande, jag tar emot besök i min mottagningslokal på Skogshyddsvägen i Mariehamn och rör mig ute på fältet. Jag är flexibel och tar hänsyn till ditt önskemål om var coachingen skall äga rum. Våga göra annorlunda, coacningen behöver inte ske på de traditionella mötesplatserna. Vill du ta en promenad i samband med coaching, så vet jag av erfarenhet att det fungerar väldigt bra!

Hur går coachingen till?

Tillsammans jobbar vi med den process som startat och tillsammans går vi i mål. Jag arbetar processinriktat med ett kognitivt förhållningssätt. Det betyder att jag ser mervärde i en långsiktig kundrelation. En utvecklings- och förändringsprocess tar sin tid och behöver tidsutrymme för att förankras så att det uppsatta målet blir hållbart.

  • Jag hjälper dig att gå från tanke till handling.
  • Jag hjälper dig att se din verklighet ur nya infallsvinklar.
  • Jag hjälper dig att förtydliga vad du ska åstadkomma.
  • Alla svar finns inom dig - jag hjälper dig att hitta svaren!

Det handlar många gånger om att vända det negativa till något positivt eller bara reda ut den ”oreda” och ”lösa trådar” som ”hänger i luften”, men som lätt kan leda till båda kaos och utmattning. Det kan räcka med att exempelvis få en struktur i vardagen och/eller på jobbet, hålla bort energitjuvar och istället hitta former att fylla på energi. Jag hjälper dig att ta fram en strategi, sätta upp en plan för att uppnå
dina mål och motiverar dig att fullfölja den. Du gör ditt bästa, blir det svårt hjälper jag dig tillbaka på rätt spår.

Vi gör jobbet. Jag är ditt stöd och går bredvid dig när du är på väg att ta nya steg i ditt liv och på ditt jobb, jag kan inte gå vägen åt dig. Däremot ställer jag frågor och stöttar dig i din utveckling. Förbered dig på utmaningar, att bli coachad handlar om att utvecklas. Du har all rätt att ”passa” och säga ifrån om det inte känns bekvämt. Jag är här för dig och inte tvärtom!

Sagt av olika kunder

”Du är rätt person på rätt plats och coaching passar dig som hand i handske”, ”aldrig färdiga lösningar”, ”tillitsfullt och tryggt vid samtalen”, ”deadlines bra för att komma igång”, ”gett konkreta verktyg”, ”riktig eftertanke kring tankens kraft!”, ”fått insikt i betydelsen av att säga högt”, ”övningar omtyckta och ger bra resultat”, ”positivt med praktiska inslag som promenaden”, ”sympatisk och förtroendeingivande”, ”aldrig orden i mun utan fått mig att tänka själv”, ”du SER och lyssnar bra”, ”ingen pekpinne att så här ska man göra”, ”positiv och glad”, ”fortsätt att jobba förutsättningslöst”, ”samtal på proffsig nivå”, ”bra inlyssnande som ger bra frågor”, ”kompetent”, ”jag är riktigt nöjd, det är mitt arbete som återstår”, annorlunda, tankfullt verktyg, ”du kan verkligen slå huvudet på spiken”.