Boken Tro på dig själv - Allt är möjligt! är ett praktiskt redskap och en påminnelse om att det du bestämmer dig för att göra är möjligt att förverkliga..

Ett av syftena med boken är att den ska ge ett tillräckligt gott smakprov för att väcka ett större intresse för självutveckling och att den ska fungera som en lustkälla till att forska vidare där du behöver. Som med allt gäller det att hitta rätt dosering och att utgå från det som fungerar.

Öppna en PDF med smakprov från boken!

Boken som gavs ut den 21 augusti 2013 har ett innehåll som är tidslöst samtidigt som det är högaktuellt. De olika kapitlen fylls med "aha-upplevelser" blandat med goda råd och även hänvisningar till övningarna som återfinns i verktygsboxen. Nu är det upp till dig vilka guldkorn du plockar och som du tycker att tilltalar dig, och som jag hoppas kan bli din drivkraft att ta det första steget i din personliga utveckling.

Du kan köpa boken via mig personligen till ett pris om 20 euro inkl. moms. Under Steel FM-hjälpen 2021 går 5 euro av priset oavkortat till Ålands barnfond!

Ta kontakt så löser vi det praktiska med köpet!

Sagt om boken

Innehållsrik, praktisk och användbar i vardagen
– Malin 38 år

 

Sträckläste den, många guldkorn!
– Christoph 51 år

 

Boken blir min bästa vän i vinter
– Sofie 25 år