Hållbar livsstil – personlig utveckling (FO-2354340-3) startade upp den 31 augusti 2010 och jag är tillsvidare ensam i företaget.

Eftersom jag arbetar med individ- och grupputveckling både privat och i arbetslivet, betyder det att jag finns för dig inom den ”privata sfären”, och för dig som är verksam inom den privata- och offentliga sektorn. Kort och gott så finns jag för dig som vill investera i förändring- en Hållbar livsstil.

Vision

Jag är okej – Du är okej. Allt är möjligt och tillsammans gör VI en skillnad!

Affärsidé

Att med ett coachande förhållningssätt stöda, vägleda och inspirera personer att hitta sin fulla potential, privat och i arbetslivet utifrån drivkrafterna vilja, kämpaglöd och framåtanda. För att klara av att vara här, nu och framåt är balans och energi en oslagbar kombination.

Arbetet är processinriktat med kognitiv inriktning vilket betyder långsiktiga kundrelationer och att Du med tankens hjälp kan ändra Dina känslor så att Ditt beteende påverkas.

Hållbar livsstils tre kärnvärden

Balans, energi och möjligheter och med dessa vill jag främja personlig utveckling både i arbets- och privatlivet.

”Vi är vad vi tänker. Allt vi är börjar i våra tankar. Med våra tankar skapar vi vår värld”

”När mår Du som bäst?” ”Om allt var möjligt, vad skulle Du göra då?” ”Vad får Dig att prestera bra?” ”Vad får Dig att skratta och le?” och ”Vad kan du börja med redan idag?”…